Hakone Shrine

 

【Kanto General Truancy Hakone Capital En Power Spot】

Hakone Shrine på over din nedfældet 1250 år, men oprindeligt var blevet æret som "Gud af spillet", som mange af de krigsherrer besøg, så sikkert bøn og i Tokaido, nem levering bøn, som min kone sikkerhed, en masse mennesker nu æret.

I Hakone Shrine, at din vigtigste helligdom tilbede guddom Hakone (Mikami), blev bygget til Satobito kan ikke bede i helt den vigtigste helligdom "ni heste Drage Shrine Shingu", Yatate cedertræ, såsom nem levering cedertræ, forventer en bred vifte af Guds gunst det er her, du kan.

Kraftpunkt i Hakone-helligdommen
① Yaitis cedertræ og et stort træ omkring den fjerde Torii-port (Kraftig rensning punkt)
② Stone skridt af Shosendo (Kraftig rensning punkt)
③ Før den buddhistiske hallen i Hakone-helligdommen liderDragon pit stedet)
④ Ni-ledet dragehelligdom Skov bag Shingu (Fortsæt til graven på en million volumener)Kraftigt luftfelt)
⑤ Ryujin Vand (Re-irrigation af Hakoneyama til vask og rengøring af urenhed)
⑥ Yasanagi ceder (Fødsel · Anshi stedet)

Indtil Motomiya Hakone Lake Ashi - ro i Torii - en positiv tilgang til et skrin af stentrappe - bjerget, ved den høje rensning force dragen vej er igennem, og går denne rute, vil du føle, at Drop din ulykke .

 

Fredens torii er et skudpunkt, og vi har altid en ventekø.

Når ventetiden er blevet den anden fra begyndelsen, fik den første person af kameraet, vil det tage et billede, hvilket gør det til de enkelte regler. Efter at have taget et billede, lad dig tage den næste person.

Efter tilbedelse skal man hvile områder i byerne (Gongen Karamemochi) At spise "5 farve rig", anbefales!

 

Hvis du leder efter et billigt hotel i Hakone-området, klik her (flersproget korrespondance)