Odawara Kamaboko Sakura Festival

 

【Slot omgivet af kirsebær blomstrer】

Hvert år fra slutningen af ​​3 til tidlig 4, vil Odawara Joshi Park være et populært kirsebærblomstrende synsfelt. Om 300 Somei Yoshino er i fuld blomst, da den omgiver slottet tårnet og skålen, og det er overfyldt med et stort antal blomstere på det bedste tidspunkt at se.

Når slottet og vesten er i ryggen, er kirsebærblomsterne meget smukke.

I Odawara Slotspark Ninomaru pladsen og "fisk kage mester håndlavet demonstration", såsom konkurrenceklausuler eller er stablet høj til hvor fiskene kage plade inden for den frist "kogt fisk pasta plade overnight Slot kamp" var blevet gennemført.

Billede af Odawara Castle (kirsebærblomster i fuld blomst)
Odawara Castle og Cherry Blossoms

Der var også et hjørne, hvor Odawara Kamaboko blev solgt på markedet og forskellige boder, og det var en begivenhed, at man kunne nyde "mad" mens man så på kirsebærblomsterne.

Odawara Castle Park omkring weekenden af ​​denne sæson, hvor selv parkering er i fuld bil, fordi den overbelastning af parkeringspladsen venter på at blive voldelig, anbefales det at bevæge sig med tog eller bus.

Billede af Odawara Castle (kirsebærblomster i fuld blomst)
Odawara Castle og Cherry Blossoms

Hvis du kan komme fra en afstand i bil, skal du sætte en bil på Shin Matsuda Station (nærmeste station på Tomei Expressway Oi Matsuda Inter) på Odakyu Odawara Line eller møntparkering nær Kaisei Station og tog (Odawara Station på Express 1-2 Station) Det er også en hånd at skifte til).

Nat kirsebær blomster af Odawara Castle
Nat kirsebær blomster af Odawara Castle

Vi anbefaler også natkirsebærblomstrer, der ser anderledes ud end dagtimerne!

Nat kirsebær blomster af Odawara Castle
Nat kirsebær blomster af Odawara Castle

 

Hvis du leder efter et billigt hotel i Hakone-området, klik her (flersproget korrespondance)