Hakone Imperial Park

 

【Et sted hvor du kan monopolisere Ashinoko】

Meiji 19 år 7 måned, på et sted, der er blevet omtalt som "Tokeshima" i form af en halvø, der stikker ud i Lake Ashi, Imperial Household Agency, "Hakone tårn-måneders ø bolig for fornemme gæster fra den kongelige familie af sommeren og udenlandske Jeg lavede det.

Hakone Imperial Park Lakeside Observationsdæk
Hakone Imperial Park Lakeside Observationsdæk

På grund af virkningerne af det store Kanto-jordskælv i Taisho 12 (1923) og Kita Izu-jordskælvet i Showa 5 (1930), blev skalaen reduceret, og ledelsen blev flyttet til Kanagawa-præfekturet i Showa 21 (1946). Fra det følgende år vil det være åbent for offentligheden som en præfekturpark, og veje, parkeringspladser, observationspladser og parker vil blive forbedret.

I parken, hvor smukke hækle er smuk, kan du nyde at gå hver sæson fra tid til anden. 4 måned Fuji-Kirsebær, maj azalea, sommeren guld-banded lilje, såsom efterårsblade, vil hver anden atmosfære, når du kan nyde at komme.

Hakone Imperial Park (Kanagawa Bridge 100 udvalg)
Hakone Imperial Park (Kanagawa Bridge 100 udvalg)

Som en rute, der er let at gå,
Næse observatorium af det centrale Gate ⇒ sø udsigter Hall ⇒ centrale torv ⇒ Benten ⇒ to hundrede trapper ⇒ Ashikawa Bridge ⇒ Central Gate

Især udsigten fra næsen observatorium af Benten tilsigtede indtryk, hvis solrige, kan du monopolisere Lake Ashi ren i ryggen Mount Fuji.

Udsigt fra Hakone Imperial Park Observatory
Udsigt fra Hakone Imperial Park Observatory

To hundrede trapper, bedre udsigt kigger op fra bunden, men der er en spektakulær, kommer til at kravle op fra bunden, så temmelig smertefuldt, dem, der ikke tillid til fysisk styrke, mens du kigger tilbage fra tid til anden i downlink-rute, og er god til at gå ned Tror jeg

Hakone Imperial Park To hundrede trapper
Hakone Imperial Park To hundrede trapper

Adgang er gratis, parkeringsgebyr: normal bil 310 yen / 1 timer

Hvis du leder efter et billigt hotel i Hakone-området, klik her (flersproget korrespondance)