Sounji

 

【500 år, tempel sorg fem Hojo】

Sayunji er et gammelt tempel (historisk tempel) af Daimuchi School of Rinzai Shrine.
Det blev grundlagt af sønnen til Hojyo-jyun klanen første år (1521).

Hayunji Temple
Hayunji Temple

Det var fremgang som Bodera-tempel for Odawara Hojo-familien, men det blev hovedkvarteret for Hideyoshi Toyotomi, der krydsede Mount Hakone på 18-dagen 1590 i 4 (5). På det tidspunkt forsvandt en af ​​Kantos bedste Zen-mochi. Senere blev den genoprettet af munken Kikutsu.

Der er en stor gammel tempel klokke på venstre side af klokketårnet af templet porten, det er, når hastet til Odawara angrebet Mr. Hideyoshi Toyotomi Hojo, siges at have været brugt i natten Slot Ishigakiyama.

Hayunji Temple Bell Tower og Bell Bell (Copper Bell)
Hayunjiji klokketårn

Det siges, at byen Hakone Yumoto oprindeligt startede som Monza Town of Susumuji.
Den nuværende domkirke (øde: de vigtigste bygninger i templet eller tempel) er en ting af æra genopbygning Edo, mange kulturelle relikvier som Shinobu kulturen i det tidlige Warring stater periode, Edo æra Hojo Godai billede er blevet rapporteret.

I øjeblikket er Sounji, Sengoku var Nadakaka' som en mand af kultur til at repræsentere æra Hojo ChoTsuna: arbejde og siges at være tørre landskab (tør landskab, han springvand) af (Maboroshian Hayakumo tredje søn af) Ud over haven rester, Hojo Godai af grav, kulturelle aktiver, såsom "HoJo Soun billede" (nationalt udpegede vigtige kulturværdier) er blevet gemt.

Hojo Fujyo

① Hyojyo Elementary Cloud (1432 ~ 1519)
Mr. Ise Shin Kurozu, et populært navn. Warlords, der repræsenterer den tidlige Sengoku periode. Fra Kyoto til familien Suruga Imagawa gik jeg til Izu og Sagami for at indhente uafhængigheden, den forhøjede staters æra. Død ved Izu Rosuyama. Godt Nytår

② Hojo Tsunade (1486 - 1541)
Efter fader Shunko vil du gå videre til Musashi Shimosa. Vi udvidede Mr. Hojo Odawara's område. Godt Nytår

③ Hojo Miyasu (1515 - 1571)
Det ødelagde Hideta Uesugi familie, demonstrerede fremragende færdigheder inden for husholdning ved at forhindre Kohdo's fremskridt til Kanto i Takeda of Kai og Etsuyoshi Uesugi. Godt Nytår

④ Mr. Hojo Masashi (1538 ~ 1590)
Fru Huang er Takeda Shings datter Huangmei. Dækker den vestlige del af Shingen, efter dens død, samarbejdede med Nobunaga Oda i udbruddet Takeda. Til sidst tabt for Toyotomi Hideyoshi. Godt Nytår

⑤ Mr. Hojo (1562 til 1591)
Hustruen er prinsessen til datteren af ​​Ieyasu Tokugawa. Ueno Utsunomiya af Shimono blev droppet og dannede Odawara Hojos største område. Ueno 's navn Masayuki Sanada hedder Walnut Castle og mister konflikt med Hideyoshi. Det flyder til Koyasan med hjælp fra Ieyasu. Godt Nytår

Hayunjiji klokketårn
Hayunjiji klokketårn

Naturlig skov bag templet (Sounji skove) er en bredbladet skov af stedsegrønne hovedsageligt består af Castanopsis, som levestederne for Himeharuzemi af truede arter, der er udpeget som en naturlig monument af præfekturer og byen.

Over midten af ​​6 måned fra 7 udgangen af ​​den måned, koret af cikaderne, er blevet forsommeren aften tradition for Sounji er 7 måned tidlige hændelser "Himeharuzemi skallerne ser observation samfundets" anbefales til familie.

Skum af Sayunji Temple
Skum af Sayunji Temple

Mellem 11 måned i begyndelsen 3 dato, fordi vi er særligt offentlige skydedøren malerier og diboric af den store sal, sammen med Hakone Daimyo, der skal udføres i 11 måned 3 dato, anbefaler vi et besøg.

Der er ingen adgangsgebyr. Indtrædelsesgebyret for Terakoba, der frigives tre dage i begyndelsen af ​​11-måneden, er dog voksen 500 yen.

Adgang til her
<I tilfælde af tog>
· 15 minutters gang fra Hakone Yumoto Station
· Hakone Yamamoto Station Hakone Tozan Bus (K Route) Ca. 3 minutter "Hayumo Park front" Gå straks af ved busstoppestedet.

Hvis du leder efter et billigt hotel i Hakone-området, klik her (flersproget korrespondance)