Ashigara Pass Fist Festival

 

【Festival, der værdsætter hjertet, der arver tradition】

Det begyndte i Showa 47 år, på den anden søndag i hver september Minamiashigara City og Shizuoka Prefecture Oyama-cho er festivalen er blevet afholdt i samarbejde.

Ashigorito Pass Fist Festival Hikita Koki
Ashigorito Pass Fist Festival Hikita Koki

Sho i militære kommandant i Heian Periode: Yoshimitsu Shilla Saburo er en virtuos af (Sho 1 en af ​​vinden instrumenter, der anvendes i en sådan domstol musik) er, når lejren til Ashigara aflevering, skænket den Hikyoku af showet til søn af en lærer Fengyuan Tokiaki, betroet festivalen stammer fra historien, der er var.

Ved Yoshimitsu Shilla Saburo, gosannen krig (EiTamotsu 3 år (1083 år) - Kanji første år (1087 år)), at bror og tropper Oshu: til støtte for Taro Hachiman Gika, vi Sashikakari til Ashigara pass , troede, at han kunne blive dræbt, af Toyoharanotokimoto at Yoshimitsu har skænket en hemmelig fløjte søn: i en tid efteråret, over hofterne til Oishi af Ashigara aflevering, for at undervise Hikyoku fløjte af sho, Tokiaki det er blevet fortalt, at blev tilskrevet Kyoto.

Yoshimitsu Shilla Saburo (Shilla Saburo Yoshimitsu) ... Også kendt som: (Yoshimitsu af Minamoto) Yoshimitsu Minamoto, den sene Heian periode krigsherrer.
Master of Sho, der var i stand til at lave en kampsport som bueskydning, ridning, akito jujutsu af gamle kampsport. Kriger af begge sider.

Toyohara Ogimoto (Toyohara tid) · · · Gagaku i den sene Heian-periode.
Føreren af ​​Shoro Saburo Yoshimitsu, en lærer af kejser Horikawa's sho.

Fukiharu Toyohara (At Toyohara's Aki) · · · Aristokrat og musikalsk person i den sene Heian-periode.
Jagter efter Yoshimitsu Shilla Saburo, men tilbyder at ledsage til slagmarken i Sagami provinsen Ashigara bjerg, betroet at formidle fra Yoshimitsu, at eftertiden den Hikyoku, modstræbende acceptere overtalelse af Yoshimitsu, han vendte tilbage til hovedstaden.

Ashigorito Pass Fist Festival Hikita Koki
Ashigorito Pass Fist Festival Hikita Koki

Indtil nu, fordi der ikke var nogen mulighed for at høre lyden af ​​Sho live, var det meget spændende.
Hvis jeg kunne høre denne lyd på Ashigori Pass af månen, synes det at være mest imponeret.

 

Udover ceremonien om fistzuka dedikation vises trommer og sko, danser, fireworm pistoler, sværd dans etc..

Derudover er det også et vidunderligt slæbebåndslag mellem begge lokale kommunale grundskoleelever, der kæmper for Ashigaru Castle Race Square, som er en almindelig. Vinderen kan tage denne ashigara plaza som sit territorium indtil næste fløjtefestival.

Ashigara Pass Fist Festival
Ashigara Pass Fist Festival

Adgang til her
<I tilfælde af tog>
Odawara Station ⇒ Daiyuzan Station (Daiyuzansen) 21 minut × 270 yen, flytter til højre side af bussen roterende ④ numre skiller sig ud fra Daiyuzan Station (til fods), "Jizodo" af Daiyuzan Station ⇒ Jizodo bundet slutpunkt og stå (Hakone klatring bus) om 27 minut × 450 yen (Jizodo bundet bus er generelt 1 denne service til 1 tid)


Fra Jizhodo vil jeg klatre Ashigara Asuka af vandreture.
Jizodo ⇒ Manyo Park (gang) om 60 minut × 2.6km, Manyo Park ⇒ Ashigara pass (gang) om 10 min × 0.3km

※ 4 måned · 5 måned · 10 måned · 11 måned, i 8 hvornår og 12 æra, vil Daiyuzan Station ⇒ Manyo Park fly drives på en ekstraordinær. Hertil kommer, fløjte festival dag, også fra Koyama Suruga Station Gotemba linje, en midlertidig busforbindelse.

 

Hvis du leder efter et billigt hotel i Hakone-området, klik her (flersproget korrespondance)