Odawara Plum Festival (Soga Bessho Plum Festival)

Behagelig duft af blomme

Hver februar afholdes Odawara Plum Festival i februar. (Fra 2 (lørdag) til 2020/2 (søndag) i 1)

Odawara Ume-festivalen har Odawara Castle Ruins Park og Soga Bairin, men her på Soga Bessho Bairin kan du nyde landskabet i Fuji og duften af ​​35,000 hvide blommer.

Odawara Plum Festival Yabusame
Odawara Plum Festival Yabusame

Soga Bairin ligger i Soga no Sato og består af tre distrikter: Bessho, Nakagawara og Hara og drives hovedsageligt af landmænd i hvert distrikt. Især har Bessho-mødestedet de fleste faciliteter såsom Bairin, souvenirbutikker, mad og drikke og parkeringspladser.

Odawara Plum Festival Soga Bairin
Odawara Plum Festival Soga Bairin

I Odawara, Kanagawa-præfekturet, for mere end 600 år siden, blev mange blommetræer plantet under slottet for at bruge blommerød som våben i Hojos tid. I Edo-perioden blev kultiveringen af ​​blommer opmuntret af Odawara-feodaleherren Okubo, og den voksede hurtigt. Som en postby over Hakone var Umeboshi derudover praktisk som en nødvendighed for rejsende (bevare bento, slukke tørst og sundhedsmad).

For omkring 40 år siden nedsatte en lokal landmand et eksekutivkomité i Soga Bairin i Odawara for at fremstille spiselige blommer og nyde blomsternes skønhed, sødhed og adel. Har været afholdt.

Odawara Plum Festival Soga Bairin
Odawara Plum Festival Soga Bairin

Soga Bairin består af Nakagawara, Hara og Bessho (lokale) blomme skove, og omkring XNUMX hvide blommer er plantet. Med det formål at fremstille spiselige blommer er de fleste af dem hvide blommer med hvide blomster.

Bessho Bairin optagelsestid
Du kan frit indtaste Bairin-feltet (privat jord) i opholdsperioden, men fra 7:00 til 17:00

Hvis du kommer i bil. Fordi det er en offentlig vej, kan du indtaste den når som helst, men de steder, hvor du kan parkere, er begrænset (se lokalet vejledningskort). Derudover anvendes trafikbegrænsninger mellem 9:00 og 16:00.

Odawara Plum Festival Soga Bairin
Odawara Plum Festival Soga Bairin

Hvis blomsterne er bedst, og vejret er fint, er området omkring Bairin overfyldt selv på hverdage. Især lørdage og søndage kan præfekturvejen Rute 72 være overbelastet. Parkeringspladsen er også fuld om morgenen, gratis og fuld, og vi venter på tilgængelighed.

I Bairin er der hovedsageligt Juro-blommer (til tørrede blommer), Shirakaga (til forarbejdning af blommejuice, blommeekstrakt, blomme-vin osv.), Nanko (blomme tørret og brugt til forarbejdning) og grædende blommer (til dekorativ brug).
Det blomstrer i rækkefølge af Juro → Minamitaka / Græd → Shirakaga.

Blomme af blomme har godt blomsterliv og kan nydes i cirka en måned. Her i Bessho Bairin kan du desuden nyde blomme af blomme i lang tid, fordi du dyrker mange sorter såsom Juro, et specielt produkt, Shirakaga, Nanko, Sugita, grædende blomme osv. Nyd venligst de 1 blomme blomster på Soga no Sato.

Soga no Sato og Yabusame]
Området Soga no Sato var hjemsted for Taro Yushin-klanen fra Kamakura-tiden som beskytter af Shogunate. Den, der giftede sig med Yushin var moren, Mae Gozen, fra Goro og Juro, berømt for Soga Monogatari. Der er mange arkæologiske steder relateret til Soga-historien her i Soga no Sato. Ifølge Azuma Kagami er hans svoger, Yushin, en mester i en buehest og har modtaget en pris fra Yoritomo Minamoto for hans fremragende resultater i "Jagt efter Fuji".

[Yabusames oprindelse]
Blandt kunsten af ​​bueheste kaldes Yabusame, hundeforfølgelse og Kasake <Three Things of Cavalry>. Yabusame er et traditionelt ritual, der beder om "Taipei Taihei og Gokoku Haruki" i modsætning til konkurrencer med bueheste. Heste ". I kejser Kinmies verden (XNUMX-XNUMX) opstod der konflikter i Japan og i udlandet, så han var bekymret for den turbulente verden, og kejser Shinko og kejser Ojin blev afholdt i Usa Hachimangu-helligdommen (Oita-præfekturet). Det siges, at tre mål blev fyret fra starten.

Hvis du leder efter et billigt hotel i Hakone-området, klik her