Odawara Plum Festival (Soga Bessho Plum Festival)

 

Behagelig duft af blomme

Hver februar afholdes Odawara Plum Festival i februar. (Fra 2 (lørdag) til 2020/2 (søndag) i 1)

Odawara Ume-festivalen har Odawara Castle Ruins Park og Soga Bairin, men her på Soga Bessho Bairin kan du nyde landskabet i Fuji og duften af ​​35,000 hvide blommer.

Odawara Plum Festival Yabusame
Odawara Plum Festival Yabusame

Soga Bairin ligger i Soga no Sato og består af tre distrikter: Bessho, Nakagawara og Hara og drives hovedsageligt af landmænd i hvert distrikt. Især har Bessho-mødestedet de fleste faciliteter såsom Bairin, souvenirbutikker, mad og drikke og parkeringspladser.

Odawara Plum Festival Soga Bairin
Odawara Plum Festival Soga Bairin

I Odawara, Kanagawa-præfekturet, for mere end 600 år siden, blev mange blommetræer plantet under slottet for at bruge blommerød som våben i Hojos tid. I Edo-perioden blev kultiveringen af ​​blommer opmuntret af Odawara-feodaleherren Okubo, og den voksede hurtigt. Som en postby over Hakone var Umeboshi derudover praktisk som en nødvendighed for rejsende (bevare bento, slukke tørst og sundhedsmad).

For omkring 40 år siden nedsatte en lokal landmand et eksekutivkomité i Soga Bairin i Odawara for at fremstille spiselige blommer og nyde blomsternes skønhed, sødhed og adel. Har været afholdt.

Odawara Plum Festival Soga Bairin
Odawara Plum Festival Soga Bairin

Soga Bairin består af Nakagawara, Hara og Bessho (lokale) blomme skove, og omkring XNUMX hvide blommer er plantet. Med det formål at fremstille spiselige blommer er de fleste af dem hvide blommer med hvide blomster.

Bessho Bairin optagelsestid
Du kan frit indtaste Bairin-feltet (privat jord) i opholdsperioden, men fra 7:00 til 17:00

Hvis du kommer i bil. Fordi det er en offentlig vej, kan du indtaste den når som helst, men de steder, hvor du kan parkere, er begrænset (se lokalet vejledningskort). Derudover anvendes trafikbegrænsninger mellem 9:00 og 16:00.

Odawara Plum Festival Soga Bairin
Odawara Plum Festival Soga Bairin

Hvis blomsterne er bedst, og vejret er fint, er området omkring Bairin overfyldt selv på hverdage. Især lørdage og søndage kan præfekturvejen Rute 72 være overbelastet. Parkeringspladsen er også fuld om morgenen, gratis og fuld, og vi venter på tilgængelighed.

I Bairin er der hovedsageligt Juro-blommer (til tørrede blommer), Shirakaga (til forarbejdning af blommejuice, blommeekstrakt, blomme-vin osv.), Nanko (blomme tørret og brugt til forarbejdning) og grædende blommer (til dekorativ brug).
Det blomstrer i rækkefølge af Juro → Minamitaka / Græd → Shirakaga.

Blomme af blomme har godt blomsterliv og kan nydes i cirka en måned. Her i Bessho Bairin kan du desuden nyde blomme af blomme i lang tid, fordi du dyrker mange sorter såsom Juro, et specielt produkt, Shirakaga, Nanko, Sugita, grædende blomme osv. Nyd venligst de 1 blomme blomster på Soga no Sato.

Soga no Sato og Yabusame]
 Her i Soga no Sato-området blev Soga Taro Yunobu-klanen oprettet som et familiemedlem i Shogunate i Kamakura-perioden.Det var Mr. Mitsue, mor til "Goro / Juro", der er berømt for Soga-historien, der giftede sig med denne Yunobu.Her i Soga no Sato er der mange ruiner relateret til Soga Monogatari. Ifølge "Azuma Kagami" er hans brors svigerfar, Yunobu, en mester i bueskydning og er blevet belønnet af Genryocho for hans høje præstationer under "Fuji no Maki Jagt."

[Yabusames oprindelse]
 Blandt teknikkerne til bueskydning kaldes Ryuhouma, Inuoimono og Kasagake <Tre ting med ridning>, og i modsætning til Yumas øvelseskonkurrence er Ryuhouma afleveret som et Shinto-ritual for at bede om "Tenka Taihei / Five Grains Fertility". Det siges at være en hest.Under kejser Kinmei's regeringstid (XNUMX-XNUMX) opstod der konflikter i ind- og udland, så da kejserinde Shinko og kejser Ojin var bekymrede for den turbulente verden ved den nuværende Usa Hachimangu-helligdom (Oita-præfekturet) og bad for Taihei Tenka, var de på hesteryg. Det siges, at det startede med tre mål.

Hvis du leder efter et billigt hotel i Hakone-området, klik her